تفریحی

  • ۰
  • ۰

خورش با به

خورش با به

آموزش آشپزی

مواد لازم

    گوشت بدون استخوان 750 گرم
    به 1 کیلوگرم
    پیاز سرخ شده 4 قاشق سوپخوری
    روغن 150 گرم
    شکر (در صورت تمایل) 2 قاشق سوپخوری
    آبلیمو نصف فنجان کوچک
    گوجه فرنگی یا رب
    زعفران ساییده یک قاشق مرباخوری
    نمک و فلفل

خورش با به

خورش با به

طرز تهیه

گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.

پوست به را گرفته و به چهار قسمت می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.

در مرحله پایانی طبخ خورش به شکر - آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.

آموزش آشپزی

  • ۹۴/۱۱/۲۸
  • تینا tina

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی