تفریحی

  • ۰
  • ۰

خورش زرشک

خورش زرشک

 ( فسنجان )


مواد لازم خورش زرشک
– گوشت گوسفندی 500 گرم

– لپه 1 پیمانه

– زرشک 1 پیمانه

– نمک ، فلفل و پودر کاری به میزان لازم

– رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

– پوره گوجه فرنگی 2 الی 3 عدد معادل 1 پیمانه

– پیاز 1 الی 2 عدد

چگونگی تهیه خورش زرشک
ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت می دهیم و به همراه گوشت ، کمی آب اضافه می کنیم و به مدت 45 دقیقه می پزیم . لپه خیس را اضافه می کنیم و بعد از پخت لپه زرشک تفت داده شده را با کمی شکر آماده می کنیم و اضافه می کنیم و به دنبال آن رب گوجه فرنگی ، پوره گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم و بعد از آماده شده خورش پوره کاری را اضافه می کنیم. این غذا را با گوشت چرخ کرده و یا با تکه های مرغ هم می توان تهیه کرد.


خورش فسنجان ,طرز تهیه خورش فسنجان , طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی


  • ۹۴/۱۱/۲۸
  • تینا tina

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی