تفریحی

  • ۰
  • ۰

خورش گل کلم

خورش گل کلم

(طرز تهیه سبزی پلو با ماهی )

مواد لازم خورش گل کلم


 گوشت ماهیچه یا سردست=500 گرم بدون استخوان یا 750 گرم با استخوان
 پیاز سرخ کرده=3 قاشق سوپخوری
 گل کلم متوسط=1 عدد(در حدود یک کیلو گرم)
 آبلیمو=3 تا 4 قاشق سوپخوری
 شکر=1 تا 2 قاشق سوپخوری
 زعفران سائیده=1 قاشق چاشخوری(یا رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری)
 نمک و فلفل=بقدر کافی


 طرز تهیه خورش گل کلم
 گوشت را به قطعات کوچک به اندازه یک گردو خرد کرده،می شوئیم؛سپس آن را با پیاز سرخ کرده، در ظرف مناسبی می ریزیم و در ظرف را بسته روی حرارت ملایم قرار می دهیم. گاهی آنرا بهم می زنیم تا آب گوشت کشیده شود. 2 لیوان آب داخل گوشت ریخته، صبر می کنیم تا گوشت بپزد. در صورتی که آب گوشت کشیده شد و به اندازه کافی پخته نشد،به آن کمی آب گرم اضافه می نماییم. شکر و آبلیمو و زعفران حل شده در آب جوش و یا رب گوجه فرنگی و قدری نمک و فلفل به گوشت می زنیم. گلهای کلم را به قطعات کوچک و به اندازه یک گردو خرد می کنیم. بعد آنها را شسته،داخل گوشت می ریزیم و بهم می زنیم. در ظرف را می گذاریم تا گلهای کلم با حرارت ملایم بپزد. چاشنی و نمک آن را چشیده،اندازه می کنیم. یعنی هر کش مطابق میل خود می تواند این خورش را ترش و شیرین کند؛و آبلیمو و شکر آن را کم و زیاد نماید. خورش بعد از پختن نباید زیاد آب داشته باشد و کلمها زیاد پخته و له شوند

 سبزی پلو با ماهی , آموزش سبزی پلو با ماهی

  • ۹۴/۱۱/۲۸
  • تینا tina

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی