تفریحی

  • ۰
  • ۰

پلو یونانی

آموزش و طرز تهیه پلو یونانی | آموزش آشپزی

آموزش و طرز تهیه پلو یونانی

مواد لازم

برنج                                              ۷۵۰ گرم
مرغ پخته و خردشده                        یک پیمانه
فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز                  یک پیمانه
آب مرغ                                          دو لیتر
نخود پخته شده                              ۲۵۰ گرم
روغن                                            ۱۵۰ گرم
ذرت                                              ۲۵۰ گرم
پیاز                                               دو عدد
زعفران دم‌کرده                                نصف پیمانه
قارچ پخته شده                               یک پیمانه
نمک و فلفل                                    به میزان لازم
کره                                               ۱۰۰ گرم

طرز تهیه

پیاز را خلال کرده و با روغن سرخ می‌کنیم. برنج خیس شده را با پیاز تفت می‌دهیم. آب مرغ، زعفران، نمک و فلفل را داخل برنج می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌پزیم، زمانی که آب آن کشیده شد دم‌کنی را روی برنج می‌گذاریم تا به مدت یک ساعت دم بکشد بعد از دم کشیدن کلیه مواد را به آن اضافه کرده، کره آب شده را روی برنج می ریزیم.
شما می توانید این غذا را با سلیقه خودتا تزیین کنید در اینجا با استفاده از خیار شور و کلم بروکلی و فلفل دلمه ای تزیین شده است.


آموزش و طرز تهیه پلو یونانی

  • ۹۴/۱۲/۰۳
  • تینا tina

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی