آموزش و طرز تهیه سالاد
سالاد ترش و شیرین اسفناج و پرتقال
مواد لازم برای 4 نفر
اسفناج تر و تازه 1 دسته ی کوچک
پیاز سفید 1 عدد
پرتقال 2 عدد
سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
دانه ی کنجد 1 قاشق غذاخوری
آب لیموترش 1 عدد
طرز تهیه سالاد رژیمی
روش تهیه
مدت زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 3 دقیقه
پیاز را پوست
گرفته و سپس خرد کنید. پرتقال ها را نیز پوست گرفته و پوست نازک و هسته
ها را جدا و به چهار قسمت تقسیم کنید. داخل یک ماهیتابه ی نچسب پرتقال
ها را با حرارت بسیار ملایم با سرکه بالزامیک تفت دهید. اسفناج های کوچک
و تر و تازه را با آب لیموترش مخلوط کنید. سپس آن ها را با مواد دیگر
مخلوط کرده و روی آن دانه ی کنجد بریزید و سرو کنید.
طرز تهیه سالاد ,آموزش و طرز تهیه سالاد رژیمی
- ۹۴/۱۲/۰۹