خورش میگو
مواد لازم
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز متوسط
دو حبه سیر
40 گرم گوجه فرنگی خردشده
یک چهارم فنجان جعفری خردشده
یک قاشق غذاخوری شوید خردشده
450 گرم میگو
کمی نمک کمی فلفل
80 گرم پنیر فتا
طرز تهیه
روغن
را در تابهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس پیاز خردشده را
برای سه دقیقه در آن تفت دهید. بعد سیر را به آن اضافه کنید. پس از 30
ثانیه گوجهفرنگیهای خرد شده را اضافه کرده و برای 5 تا 10 دقیقه آنها را
تفت دهید. جعفری و شوید را به مواد اضافه کنید و پس از یک دقیقه میگوها را
به آن بیفزایید و برای 10 تا 12 دقیقه مواد را با هم حرارت دهید تا میگوها
پخته شوند. این خورشت را میتوان با نان، برنج یا ماکارونی سرو کرد.
آموزش آشپزی
- ۹۴/۱۲/۱۰