برنج لیمو ترش
( فسنجان )
مواد لازم برنج لیمو ترش
برنج خام 200 گرم
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
برگ بو شش عدد
چوب دارچین دو عدد کوچک
میخک 2 تا 3 عدد *هل 4 عدد
زیره سیاه 2 قاشق مرباخوری
پودر زردچوبه یک چهارم قاشق مرباخوری
لیمو تازه یک عدد درشت
آب 450 میلی لیتر
کمی نمک و جعفری برای تزئین
طرز تهیه برنج لیمو ترش
برنج
خیس شده را آب کش کنید و کنار بگذارید.روغن را در قابلمه نچسب گرم کنید و
سپس برگ بو، دارچین، میخک، هل، زیره و زردچوبه را به آن اضافه کنید و به
مدت 30 ثانیه تفت دهید، سپس برنج را به مواد اضافه کنید.
آب لیمو ترش،
نمک و آب را به برنج اضافه کنید و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و آن
را با دمکش بپوشانید و بگذارید بپزد. برنج آماده را با جعفری خرد شده تزئین
و سرو کنید.
خورش فسنجان ,طرز تهیه خورش فسنجان , طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی
- ۹۴/۱۲/۱۳