تفریحی

  • ۰
  • ۰

کباب چیکن ساتای

کباب چیکن ساتای


(طرز تهیه سبزی پلو با ماهی )

مواد لازم کباب چیکن ساتای

    خامه ترش  2/3 پیمانه
    ریحان تازه دو قاشق غذاخوری
    شکر قهوه‌ای 1 قاشق غذاخوری
    کره آب شده 1 قاشق غذاخوری
    ادویه تایلندی 1 قاشق چایخوری
    سیر رنده شده  1 حبه
    آناناس تازه 1 عدد
    روغن
    سینه مرغ بدون استخوان 450 گرم
    برنج پخته شده 2 پیمانه
    فلفل قرمز تازه


(طرز تهیه سبزی پلو با ماهی )


سبزی پلو با ماهی

(طرز تهیه سبزی پلو با ماهی )



طرز تهیه کباب چیکن ساتای

برای تهیه سس تایلندی مخصوص این کباب، در یک کاسه کوچک، خامه ترش، ریحان تازه خرد شده، شکر قهوه‌ای، کره، ادویه تایلندی و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سر و ته آناناس را بگیرید. آن را از وسط دو نیم کنید و نیمه‌ها را به برش‌های کوچک تقسیم کند. روی آنها روغن بمالید و کنار بگذارید.
مرغ‌ها را خرد کنید و آنها را به سیخ‌های چوبی بکشید.
برای کباب کردن، کباب‌پز را با حرارت ملایم روشن کنید. مرغ‌ها را 10 تا 12 دقیقه روی آن کباب کنید تا کاملا مغزپخت شوند. البته باید در میانه مراحل پخت، روی هر دو طرف آنها سس بمالید.
آناناس‌ها را نیز 6 تا 8 دقیقه کباب کنید.
آنها را روی برنج پخته شده قرار دهید و سرو کنید. می‌توانیذ با فلفل قرمز و ریحان خرد شده تازه نیز روی آنها را تزئین کنید.

آموزش سبزی پلو با ماهی

  • ۹۴/۱۲/۱۳
  • تینا tina

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی