تفریحی

  • ۰
  • ۰

کلاپ ساندویچ دست پیچ

? مواد لازم
? 1 و 4/1 پیمانه ژامبون گوشت یا سینه بوقلمون که به قطعات ضخیم خرد شده باشد
? 1 پیمانه گلهای کوچک کلم بروکلی
? 4/1 پیمانه پنیر چدار رنده شده
? حدود 300 گرم خمیر پیتزا یا خمیر نان فانتزی
? 1 ق.س. شیر

( ساندویچ مرغ)

? روش تهیه :
1) برای داخل دست پیچ، ژامبون، کلم بروکلی و پنیر را در یک کاسه متوسط ریخته و مخلوط کنید. سینی فر را با یک ورق کاغذ آلومینیومی بپوشانید و روی آنرا با کمی روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
2) خمیر را بر روی سطحی که کمی آردپاشی کرده اید قرار داده و آنرا به شکل یک مربع به عرض 30 سانتیمتر باز کنید. سپس با یک چاقوی تیز خمیر را به 9 مربع به عرض 10 سانتیمتر برش میزنیم. 3/1 پیمانه از مخلوط ژامبون را در میان هر مربع کوچک قرار داده، لبه های خمیر را با کمی آب مرطوب کنید، خمیر را بر روی مواد داخل آن تا زده و لبه ها را با استفاده از نوک چنگال محکم کنید. روی دست پیچ را هم با نوک چنگال چند بار سوراخ کنید تا بخار مواد داخلی خارج شود.
3) دست پیچها را بر روی سینی فر چیده، روی آنها کمی شیر مالیده و داخل فر 400 درجه فارنهایت یا 204 درجه سانتیگراد قرار دهید.دست پیچها پس از 13 تا 15 دقیقه آماده هستند. آنها را داغ و همراه سس مورد علاقه خود سرو کنید.

طرز تهیه ساندویچ مرغ , آموزش ساندویچ مرغ

  • ۹۴/۱۲/۱۳
  • تینا tina

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی