تفریحی

  • ۰
  • ۰

آموزش خورش قیمه خلال و زرشک


آشپزی

آموزش و طرز تهیه خورش قیمه خلال و زرشک

مواد لازم

گوشت گوساله                          500 گرم
زرشک                                      50 گرم
خلال بادام                                100 گرم
پیازمتوسط                               یک عدد
نمک و فلفل                              به میزان لازم
روغن برای سرخ‌کردن                  دو قاشق غذاخوری
شکر                                       یک قاشق غذاخوری
زعفران                                    نصف قاشق چایخوری
لیمو عمانی                              چهار عدد

این غذا با این مواد اولیه برای 6 نفر مناسب می باشد

طرز تهیه

پیاز را خرد کرده، با کمی روغن تفت می‌دهیم. در همین حالت رب را هم اضافه می‌کنیم سپس گوشت را قیمه‌ای خورد کرده به مواد اضافه  و همه مواد را کمی تفت می‌دهیم، پس از آن دو لیوان آب اضافه کرده بعد از جوش آمدن خورش، شعله را کم می‌کنیم و می‌گذاریم به مدت یک ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه و بعد از 10 دقیقه لیمو عمانی‌ها را با چنگال سوراخ کرده و در خورش می‌اندازیم و اجازه می‌دهیم خورش به مدت یک ساعت دیگر با شعله کم بپزد. زرشک را شسته با کمی روغن (ترجیحا روغن حیوانی) و شکر تفت می‌دهیم و در پایان به همراه زعفران به خورش اضافه کرده و خورش را پنج دقیقه با حرارت ملایم روی شعله نگه می‌داریم.خورش در اصل با زرشک سیاه طبخ می‌شود.

آموزش آشپزی

  • ۹۴/۱۲/۱۴
  • تینا tina

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی