تفریحی

  • ۰
  • ۰

خورش سیب

آموزش و طرز تهیه خورش سیب

آموزش و طرز تهیه خورش سیب

آشپزی

مواد لازم

گوشت                                           نیم کیلوگرم
پیاز                                                دو عدد
سیب شیرین                                   چهار عدد
لپه                                                 یک پیمانه
رب گوجه‌فرنگی                                یک قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی رنده شده                        دو عدد
لیموعمانی                                      پنج عدد
زعفران                                           نصف قاشق چایخوری
دارچین                                           به میزان لازم
روغن                                             به میزان لازم
نمک                                               به میزان لازم
فلفل                                              به میزان لازم
زردچوبه                                          به میزان لازم

آموزش آشپزی

طرز تهیه

ابتدا پیازها را رنده کرده با زردچوبه و روغن سرخ می‌کنیم، سپس گوشت‌ها را قیمه‌ای خرد کرده و در پیاز سرخ می‌کنیم و دارچین و فلفل را می‌افزاییم. بعد گوجه‌فرنگی‌ها و رب گوجه‌فرنگی را داخل مواد می‌ریزیم. آن‌گاه لپه را که از قبل خیس کرده‌ایم آبکش کرده و داخل مایه سرخ می‌کنیم (برای جلوگیری از وا رفتن لپه) آب ریخته و می‌گذاریم بپزد بعد از 5/1 ساعت لیموعمانی، زعفران و نمک را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم خورش جا بیفتد 45 دقیقه قبل از سرو، سیب‌های خرد شده را اضافه می‌کنیم (به این دلیل که سیب زرد له می‌شود.)

آموزش و طرز تهیه خورش سیب

  • ۹۴/۱۲/۱۹
  • تینا tina

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی