تفریحی

  • ۰
  • ۰

جوجه کباب

آموزش و طرز تهیه جوجه کباب استانبولی | آموزش آشپزی

آموزش و طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

آشپزی

مواد لازم

سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته                       1کیلو
سیر کوبیده                                                              3 تا 4 حبه
پیاز کوچک پوست گرفته                                             10-12 عدد
گوجه فرنگی کوچک                                                    8-10 عدد
فلفل دلمه ای خورد کرده                                             1-2 عدد
نعنای خشک                                                            1 قاشق مرباخوری
آبلیموی تازه                                                             2-3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون                                                              نصف پیمانه
نمک                                                                       به میزان لازم
فلفل سیاه                                                               به میزان لازم

این غذا با این مواد اولیه حدوداً برای 5 تا 6 نفر مناسب می باشد.

طرز تهیه

روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و 12 ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید .
تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید.
سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود .

طرز تهیه جوجه کباب

  • ۹۵/۰۱/۰۶
  • تینا tina

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی