ساندویچ مرغ و بادام
نان سفید : 2 عدد
کره : قدری
گوشت مرغ : 1 فنجان
بادام : 0.5 فنجان
سس مایونز : 4 قاشق سوپخوری
آب لیموترش : 3 قاشق سوپخوری
کرفس خرد شده : 1.5 قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده : 1.5 قاشق سوپخوری
فلفل : قدری
نمک : قدری
نان
ظریف کوچک را به هر شکل که میل داریم قالب میزنیم یا میبریم و روی نان
کمی کره میمالیم و مقداری از مایه اردور مرغ و بادام (در زیر نحوه درست
کردن آن آمده) میمالیم و با خلال یا حلقههای خیار شور روی آن را تزئین
میکنیم، البته این مایه را نیز ممکن است با قیف رو نان ریخت.
? طرز درست کردن اردور مرغ و بادام:
سس
مایونز و آب لیمو، نمک و فلفل را مخلوط میکنیم و روی مرغ و بادام
میریزیم و بههم میزنیم، بعد کرفس یا جعفری خرد شده را اضافه و مخلوط
میکنیم ، آنگاه مایه را در اردور خوری یا ظرف کوچک میریزیم و اطراف آن را
با چند ساقه کرفس و حلقههای لیموترش تزئین میکنیم.
ساندویچ مرغ ,طرز تهیه ساندویچ مرغ , آموزش ساندویچ مرغ
- ۹۵/۰۱/۰۶