تفریحی

  • ۰
  • ۰

آشپزی

آموزش و طرز تهیه خورش چغاله بادام

آموزش و طرز تهیه خورش چغاله بادام

مواد لازم

چغاله                                                   500 گرم
سبزی                                                  300 گرم
گوشت گوسفندی                                  500 گرم
آبغوره                                                   یک چهارم پیمانه
نمک                                                     به میزان لازم
فلفل و زرد چوبه                                     به میزان لازم
روغن                                                   دو قاشق غذاخوری

سبزی شامل نعنا و جعفری می باشد

طرز تهیه

سبزی را خرد کرده به همراه روغن تفت می‌دهیم. گوشت، زردچوبه و فلفل را به سبزی اضافه کرده کمی دیگر  تفت می‌دهیم. حدود  سه لیوان آب به مواد اضافه می‌کنیم تا گوشت به مدت یک ساعت بپزد. سپس چغاله‌ها را اگر درشت هستند از طول دو نیمه می‌کنیم و اگر کوچک باشند درسته به خورش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم یک ساعت دیگر بپزد. آبغوره و نمک را اضافه کرده می‌گذاریم تا خورش جا بیفتد.

آموزش آشپزی

  • ۹۵/۰۱/۱۵
  • تینا tina

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی