آشپزی
آموزش و طرز تهیه خورش چغاله بادام
مواد لازم
چغاله 500 گرم
سبزی 300 گرم
گوشت گوسفندی 500 گرم
آبغوره یک چهارم پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
روغن دو قاشق غذاخوری
سبزی شامل نعنا و جعفری می باشد
طرز تهیه
سبزی را خرد کرده به همراه روغن تفت میدهیم. گوشت، زردچوبه و فلفل را به سبزی اضافه کرده کمی دیگر تفت میدهیم. حدود سه لیوان آب به مواد اضافه میکنیم تا گوشت به مدت یک ساعت بپزد. سپس چغالهها را اگر درشت هستند از طول دو نیمه میکنیم و اگر کوچک باشند درسته به خورش اضافه میکنیم و اجازه میدهیم یک ساعت دیگر بپزد. آبغوره و نمک را اضافه کرده میگذاریم تا خورش جا بیفتد.
- ۹۵/۰۱/۱۵