تفریحی

  • ۰
  • ۰

آموزش ساندویچ کاسه ای مرغ

مواد لازم


سینه مرغ آبپز شده 3 عدد
نان ساندویچی بلند به مقدار لازم
هویج 1 عدد متوسط
پیاز 1 عدد متوسط
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
خامه زده شده 2/1 لیوان
طعم دهنده غذا 1 عدد
پنیر پیتزا رنده شده به مقدار لازم


طرز تهیه ساندویچ مرغ


ابتدا نانها را طبق شکل  برش داده سپس داخل نانها را خالی کنید. دقت کنید زیر نانها خالی نشود.پیاز را ریز کرده همراه کمی روغن تفت دهید سپس  هویج رنده شده را به پیاز اضافه کرده کمی تفت دهید.مرغ آبپز را در ظرفی ریش ریش کرده به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید.طعم دهنده غذا را به مواد اضافه کرده همراه مواد تفت دهید سپس خامه و سس مایونز را به مواد اضافه کنید بگذارید مواد کمی جوشیده و غلیظ شود.داخل نانها را از مواد پر کرده روی آن کمی پنیر پیتزا رنده شده بریزید.نانها را  در سینی فر کنار هم چیده سپس ظرف را به مدت 5 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر ذوب شده و روی آن طلایی رنگ شود

طرز تهیه ساندویچ مرغ , ساندویچ مرغ

  • ۹۵/۰۱/۱۹
  • تینا tina

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی