حلیم بادنجان
مواد لازم حلیم
بادنجان قلمی - پنج عدد
عدس - دو پیمانه
پیازدرشت - یک عدد
سیر درشت - ده حبه
گوشت - 250 گرم
گردو آسیاب شده - 200 گرم
نعنا خشک - یک قاشق غذاخوری
کشک - 500 گرم
نمک و فلفل - به میزان لازم
روغن مایع برای سرخ کردن - به میزان لازم
طرز تهیه حلیم
ابتدا
بادنجانها را سرخ کرده و کنار بگذارید، با کاغذ روغنی روغن اضافه آن را
بگیرید. پیاز و سیر را رنده کرده و با روغن سرخ کنید. گوشت را بگذارید بپزد
و بعد از گرفتن کف آن عدس، بادنجان سرخشده، پیاز، سیر و گردو را اضافه
کرده و حرارت را کم میکنیم ، هر چند دقیقه یکبار آن را هم میزنیم تا
گوشت و عدس کاملا بپزد، وقتی کاملا مواد پخت با گوشتکوب آن را کاملا
کوبیده و مخلوط کنید و دوباره روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید. بعد از نیم
ساعت غذا آماده است (مواظب ته گرفتن حلیم باشید) خوراک را در ظرف ریخته و
با نعناداغ و کشک تزئین کرده و میل کنید.
- ۹۵/۰۱/۲۴