آموزش و طرز تهیه خورش کرفس
مواد لازم
کرفس
کرفس 1 کیلو
سبزی 250 گرم
گوشت 250 کرم
روغن به مقدار لازم
آب 2 لیوان
آبغوره 3 فاشق غذاخوری
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
ادویه به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
توضیحاتی در رابطه با مواد اولیه
1-سبزی کرفس شامل:جعفری و نعنا و برگ های کرفس
2-مفدار آبغوره را برجسب سلیقه می توانید کمتر و یا زیاد تر استفاده کنید
طرز تهیه
خورشت کرفس
کرفس ها را خرد میکنیم و می شوییم بعد داخل روغن آنها را سرخ می کنیم سبزی را بعد از شستن خورد می کنیم و داخل روغن تفت می دهیم.پیاز را به شکل مکعبی خرد می کنیم و داخل روغن سرخ می کنیم
سپس گوشت خورد شده را به آن اضافه می کنیم ورب گوجه و ادویه را به همراه مخلوط کرفس و سبزی را به آن اضافه می کنیم
سپس آب را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا به حرارت ملایم جا
بیفتد و کاملاً پخته شود که جدود 2 تا 3 ساعت طول می کشد بعد نمک و آبغوره
را به آن اضافه می کنیم و حدود 15 دقیقه زیر شعله را کم کم می کنیم تا غذا
روغن بیندازد
نکات پایانی
• این غدا داخل زودپز حدود 30 دقیقه طول می کشد تا پخته شود
• در اینجا ما از قبل کرفس و سبزی را سرخ کردیم و فیز شده استفاده کردیم
• در صورت داشتن سوال می توانید در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نمایید.
• امیدوار هستیم که این غذا مورد علاقه شما قرار بگیرد.
- ۹۵/۰۱/۳۰