تفریحی

  • ۰
  • ۰

پلو شوشتری

آموزش و نحوه درست کردن پلو شوشتری

آموزش و نحوه درست کردن پلو شوشتری

آشپزی

مواد لازم

برنج                                           یک کیلوگرم
فیله‌مرغ                                      نیم کیلوگرم
لوبیا چشم‌بلبلی پخته شده              دو لیوان
شوید تازه                                    دو لیوان
پیاز سرخ شده                              یک عدد
زعفران                                        یک قاشق چایخوری
ادویه                                          به میزان لازم
نمک و فلفل                                  به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا برنج را خیس و آبکش کرده و کنار بگذارید. سپس یک عدد پیاز سرخ شده را با فیله‌مرغ تکه‌تکه شده تفت دهید و زعفران را به آن اضافه کنید و با ادویه‌ها و یک استکان آب بگذارید تا جایی بپزد که آب آن بخار شود بعد شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و لوبیای چشم‌بلبلی پخته شده را هم به آن بیفزائید و لابه‌لای برنج آبکش شده ریخته و دم کنید پس از 45 دقیقه این غذا آماده است.

نکته: با گوشت چرخ‌کرده قلقلی یا تکه‌های گوشت شترمرغ نیز می‌توان این پلو را تهیه کرد. در ضمن به جای شوید تازه می‌‌توان از یک لیوان شوید خشک استفاده کرد.

پلو شوشتری

  • ۹۵/۰۲/۰۶
  • تینا tina

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی