تفریحی

  • ۰
  • ۰

خورشت قیمه مرغ

طرز تهیه و آماده سازی خورش قیمه مرغ

طرز تهیه و آماده سازی خورش قیمه مرغ

 

مواد لازم قیمه

1- لپه                          1 پیمانه
2- مرغ                        1عدد سینه مرغ یا ران مرغ
3- آبلیمو                        به مقدار لازم
4- رب گوجه                 2 قاشق غذاخوری
5- نمک                       به مقدار لازم
6- زردچوبه                  به مقدار لازم
7- فلفل                        به مقدار لازم
8- روغن                     به مقدار لازم

طرز تهیه و آماده سازی خورش قیمه مرغ

طرز تهیه قیمه مرغ

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و آنها را سرخ می کنیم و رب گوجه را تفت می دهیم و فلفل و زردچوبه و را به آن اضافه می کنبم بعد از آن لپه ها را داخل ظرف میریزیم و مرغ را نیز به آن اضافه می کنیم و اجاره می دهیم کمی تفت داده شود و یعد آب را به آن اضافه می کنیم وقتی آب به چوش آمد زیر شعله را کم می کنیم بعداز یک ساعت آلو خورشتی را به آن اضافه می کنیم زمانی که مرغ و لپه پخته شوند غذای شما آماده است 15 دقیقه قبل از آماده شدن غذا به آن نمک اضافه می کنیم.


نکات:
1-بجای آلو خورشتی می توانید آبلیمو و یا لیمو می توانید استفاده کنید.
2-زمان پخت این غذا داخل قابلمه حدود 2تا3 ساعت طول می کشد.
3-مقدار برخی مواد را می توانید بنابر سلیقه خود کم با زیاد کنید(مانند رب گوجه).
4-می توانید از دیگر قسمت های مرغ هم استفاده کنید.


طرز تهیه و آماده سازی خورش قیمه مرغ


منبع
:میهن گرام

  • ۹۵/۰۲/۲۳
  • تینا tina

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی