تفریحی

  • ۰
  • ۰

خورش کرفس 1

خورش کرفس


مواد لازم خورشت کرفس

گوشت ماهیچه بدون استخوان نیم کیلوگرم

کرفس 3 تا 4 عدد

پیاز سرخ کرده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری

روغن 3 تا 4 قاشق سوپ خوری

آبلیمو یک استکان

زعفران سائیده 1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل



طرز تهیه خورشت کرفس

گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و می شوییم و با پیاز سرخ کرده و 3 تا 4 لیوان آب می گذاریم بپزد بعد ساقه های سفت کرفس را با برگ های سبز آن جدا می کنیم و کنار می گذاریم. سپس ساقه های ترد کرفس را به طول دو بند انگشت میبریم و می شوییم و با 3 تا 4 قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و داخل گوشت می ریزیم تا کرفس نیز پخته شود ولی زیاد له نشود .

نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران ساییده را در خورش می ریزیم و می گذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد.

می شود خورش کرفس را مانند عکس با نعناع و جعفری آماده کرد که در این صورت 2 عدد کرفس درشت و نیم کیلو نعناع و جعفری کافی است.

نعناع و جعفری را باید خرد کرد و کمی سرخ نمود و با کرفس داخل خورش ریخت . و به جای زعفران می شود کمی رب مصرف نمود .

در صورت مصرف نعناع و جعفری به زعفران یا رب گوجه فرنگی احتیاج نیست . فقط آبلیمو باید به خورش زد.

خورشت کرفس

  • ۹۵/۰۲/۲۳
  • تینا tina

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی