تفریحی

  • ۰
  • ۰

آموزش و طرز تهیه رولت خامه ای با توت فرنگی

آموزش و طرز تهیه رولت خامه ای با توت فرنگی

آموزش آشپزی

مواد لازم

آرد سفید                       120 گرم
آرد ذرت                         30 گرم
آب‌جوش                        دو قاشق غذاخوری
شکر                            150 گرم
تخم‌مرغ                        شش عدد
وانیل                           نصف قاشق چایخوری
بیکینگ‌پودر                    یک قاشق چایخوری

طرز تهیه

زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کرده و هم می‌‌زنیم به زرده، شکر و وانیل اضافه می‌‌کنیم تا کرم رنگ شود، بعد آب جوش را اضافه کرده هم می‌‌زنیم در این هنگام سفیده زده شده را افزوده و آرام می‌‌زنیم. آرد و بیکینگ‌پودر را مخلوط کرده و به مواد اضافه می‌‌کنیم و آرام با همزن می‌‌زنیم.
فر را با حرارت180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده، قالبی را که کف آن کاغذ پهن کرده‌ایم آماده می‌‌کنیم. (قالب به شکل مربع یا مستطیل باشد و مواد کیک باید به اندازه یک سانتی‌متر قالب را پر کند) مواد را در قالب ریخته و به مدت 15 دقیقه در فر می‌‌گذاریم تا بپزد توجه داشته باشید کیک خشک نشود. بعد کیک را از فر خارج و آن را از طول لوله می‌‌کنیم (می‌‌توانید از پارچه نمدار برای لوله کردن کیک استفاده کنید) و می‌‌گذاریم تا خنک شود. بعد خامه زده‌شده را روی کیک ریخته و صاف کرده و آن را باز لوله می‌‌کنیم. بعد روی رولت را با خامه و توت‌فرنگی تزئین می‌‌کنیم.برای تهیه خامه زده شده، 200 گرم خامه ساده را با دو قاشق پودر شکر و 200 گرم خامه قنادی هم می‌‌زنیم تا فرم بگیرد.

طرز تهیه رولت

  • ۹۵/۰۲/۲۳
  • تینا tina

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی