مینی برگر
مواد لازم
گوشت چرخکرده 150 گرم
پیاز یک عدد
نمک، فلفل و جوزهندی به میزان لازم
آرد سوخاری یک قاشق سوپخوری
برگ شاهی 10 برگ
گوجهفرنگی دو ورق
پنیر گودا ورقهای دو ورق
سس مایونز و کچاپ به میزان لازم
نان همبرگر کوچک دو عدد
طرز تهیه
پیاز را پوست کنده و رنده کنید. گوشت، نمک و فلفل را
اضافه کرده، جوزهندی را به اندازه قاشق چایخوری روی گوشت رنده کرده و آرد
سوخاری را اضافه کنید. تمام مواد را مخلوط و خوب ورز دهید تا چسبنده شود.
مواد را به دو قسمت تقسیم و مثل همبرگر پهن کرده و در تابه چدنی با یک قاشق
روغن کباب کنید.
در این فاصله نانها را از وسط بریده و روی آن سس
مایونز و کچاب بمالید و روی هر کدام یک ورق پنیر و شاهی بچینید. روی شاهی
گوشت و گوجهفرنگی قرار دهید، سپس سر نان را روی آن گذاشته و یک خلال دندان
میان آن فرو کرده و با یک گوجهفرنگی مینیاتوری مینی برگر را تزئین کنید.
نکته u این دستور برای مهمانیهای عصرانه یا تولد بسیار مناسب است.آرد
سوخاری باعث میشود همبرگر در تابه روی حرارت جمع نشود.
- ۹۵/۰۳/۰۴