آموزش و نحوه درست کردن شیرینی نارگیلی
شیرینی ها انواع مختلفی دارند از جمله شیرینی های تر و شیرینی های خشک که ممکن است در طعم ها و شکل های مختلفی وجود داشته باشند که در برخی از شیرینی ها از خامه استفاده می شود و برخی بدون خامه سرو می شوند شیرینی قرار داده شده در اینجا بدون خامه سرو می شود.
مواد لازم
پودر نارگیل 2پیمانه
شکر 1پیمانه
وانیل کمی
روغن مایع 5/1پیمانه
آبلیمو 1قاشق غذا خوری
سفیده تخم مرغ 4عدد
طرز تهیه
ابتدا پودر نارگیل و شکر و سفیده تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و سپس روغن را اضافه میکنیم سپس روی حرارت ملایم میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا شکر آب شود بعد از روی شعله برمیداریم و آبلیمو را اضافه میکنیم.سرد که شد با قاشق به صورت گلوله هایی روی سینس چرب شده فر میگذاریم.وبعد درون فر با درجه 150سانتی گراد به مدت 20دقیقه قرار میدهیم.
- ۹۵/۰۳/۰۴