بادمجان شکم پر - شکم پاره
( کیک کشک بادمجان )
مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان درسته در اندازه متوسط ---------------------------- به تعداد نفرات + 1 الی 2 عدد اضافه
مخلوط گوشت چرخ کرده و سویا ---------------------------- 200 گرم
پیاز ----------------------------------------------------------- دو عدد متوسط
فلفل سبز قلمی --------------------------------------------- یک – دو عدد
گوجه فرنگی ------------------------------------------------- 4 عدد متوسط
نمک ، روغن -------------------------------------------------- به مقدار لازم
طرز تهیه :
بادمجانها
را پوست بگیرید و نمک بزنید و یک ساعت بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود .
بعد در مقداری روغن خوب سرخ کنید . و بگذارید تا سرد شود .
1 عدد
پیاز را خلال خرد کنید و در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید . بعد از
اینکه طلایی شد ، مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و هم
بزنید تا سرخ شود . دو عدد گوجه را ریز رنده کنید و بعد از اینکه کمی آب
گوشت و سویا کشیده شد به مخلوط اضافه کنید . وقتی آب گوجه هم کشیده شد فلفل
سبز را خرد کنید و همراه با نمک به مخلوط اضافه کنید و 10 دقیقه با حرارت
ملایم و درب بسته بگذارید تا خوب مواد بپزند . ( اگر لازم بود یک استکان آب
در تابه بریزید )
بادمجانها را طوری از وسط برش بزنید که
نصف نشوند . در حد یک شکاف . لازم نیست داخل بادمجانها را خالی کنید . و
بعد از مواد آماده شده داخل بادمجانها بریزد .
در این مرحله یک عدد
پیاز باقیمانده را در تابه سرخ کنید و وقتی کاملا طلایی شد ، دو عدد گوجه
باقیمانده را نیز رنده کنید و داخل تابه بریزید و بگذارید تا کاملا بجوشد .
کمی هم نمک و فلفل به آن بیفزایید تا مزه دار شود .
بادمجانهای پر شده را داخل سس بگذارید و با درب بسته حدود 15-30 دقیقه صبر کنید تا بادمجانها خوب بپزند .
بعد همراه با نان در ظرف مناسب سرو کنید .
در
مواد داخل بادمجان میتوانید به دلخواه موادی کم یا زیاد کنید . به طور
مثال میتوانید از قارچ خرد شده یا فلفل دلمه ای و .. نیز در این مخلوط
استفاده کنید .
من مقداری سبزی معطر هم به مواد بالا اضافه کردم .
- ۹۵/۰۵/۰۲