آموزش درست کردن میرزا قاسمی با گردو به همراه عکس
مواد لازم میرزا قاسمی
گوجه فرنگی 400 گرم
بادنجان سه عدد
گردوی آسیابشده یک پیمانه
کره 100 گرم
سیرداغ سه قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل و نمک به میزان لازم
تخممرغ دو عدد
سیر دو حبه
آموزش درست کردن میرزا قاسمی با گردو به همراه عکس
طرز تهیه میرزا قاسمی
برای تهیه میرزا قاسمی در اینجا بادنجان را کباب پز کرده و بعد از ساطوری کردن با یک لیوان آب و دو حبه سیر میگذاریم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه میکنیم. بادنجان و گردو باید به روغن بیفتد، سپس گوجهفرنگیها را نگینی کرده و با کره و سیرداغ تفت میدهیم و با ادویهها به مواد بالا اضافه میکنیم. باید حرارت ملایم باشد تا کاملا گوجهفرنگیها و بادنجان له شود. تخممرغها را جداگانه نیمرو کرده و روی میرزاقاسمی آماده شده میگذاریم.
نکته: این غذا اگر به همراه اشپل ماهی سرو شود، خوشمزهتر خواهد بود.
برخی به تزیین غذا اهمیت زیادی می دهند و سعی می کنند از داده هایشان و سلیقه ی خود استفاده کنند و غذا را به بهترین شکلی که می توانند تزیین کنند و آن را یه شکل زیبا سرو نمایند.
آموزش درست کردن میرزا قاسمی با گردو به همراه عکس
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-222.html
- ۹۵/۰۸/۰۹