آموزش نحوه درست کردن شامی آرد نخودچی + تزیین
مواد لازم شامی آرد نخودچی
گوشت چرخکرده مخلوط گوساله و گوسفند ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد
آرد نخودچی سه قاشق غذاخوری
تخممرغ دو عدد
فلفل، زردچوبه، نمک و روغن به میزان لازم
مواد لازم برای سس شامی آرد نخودچی
ربگوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی دو عدد
پیاز یک عدد
شکر دو قاشق غذاخوری
آبلیمو نصف فنجان
نمک و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه شامی آرد نخودچی
پیاز را رنده کرده و به همراه آرد نخودچی، گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و تخممرغها ورز میدهیم آن قدر ورز میدهیم تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند. سپس از هرکدام به اندازه یک تخممرغ برداشته به شکل شامی درست میکنیم، بعد به مدت ۱۵ دقیقه شامیها را کنار گذاشته و در تابه روغن ریخته و با حرارت ملایم شامیها را سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.
طرز تهیه سس شامی آرد نخودچی
در همان روغنی که شامیها را سرخ کردهایم پیاز رنده شده را با زردچوبه
سرخ میکنیم، سپس رب گوجهفرنگی را افزوده بعد از پنج دقیقه گوجهفرنگیهای
رنده شده را میریزیم، آنگاه آب، نمک، شکر و آبلیمو را اضافه کرده و
میگذاریم به جوش بیاید.
نکته: به جای شکر و آبلیمو میتوان از سرکه سیب و شیره انگور استفاده کرد.
بعد از این که سس جوش آمد، شامیها را داخل آن گذاشته و در تابه را
میبندیم تا سس غلیظ و شامیها هم در آن پخته شود، بعد از گذشت نیمساعت
غذا آماده سرو است.
آموزش نحوه درست کردن شامی آرد نخودچی + تزیین
- ۹۵/۰۹/۱۸