تفریحی

  • ۰
  • ۰

فوندوی شکلاتی

نحوه درست کردن فوندوی شکلاتی به همراه عکس

نحوه درست کردن فوندوی شکلاتی به همراه عکس

آموزش آشپزی

مواد لازم جهت تهیه فوندوی شکلاتی :

۱٫ شکلات خالص : ۲۲۵ گرم
۲٫ خامه فرم گرفته : ۲۰۰ میلی لیتر
۳٫ عرق بهارنارنج : ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت سرو :

۱٫ مخلوط انتخابی از میوه های مختلف : مقداری
۲٫ مارش مالای سفید و صورتی : مقداری
۳٫ بیسکویت شیرین : مقداری

مناسب برای شش نفر می باشد

طرز تهیه فوندوی شکلاتی :

۱٫ شکلات را به قطعات کوچک تقسیم نمایید و همراه خامه فرم گرفته , داخل قابلمه ای کوچک بریزید .
۲٫ قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مایه داخل آن را هم بزنید تا شکلات خالص آب شود و با خامه مخلوط شود .
۳٫ قابلمه را از روی شعله بردارید و به آن عرق بهارنارنج اضافه نمایید .
۴٫ مایه آماده شده را داخل ظرف کوچک نسوز و یا ظرف مخصوص فوندو بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم نگه دارید . ترجیحا از یک وارمر استفاده نمایید .
۵٫ میوه های مختلف , مارش مالای رنگی و بیسکوییت شیرین را جهت غوطه ور نمودن در شکلات آب شده همراه فوندو سرو نمایید . میوه های انتخابی و مارش مالا را به چنگال یا سیخ چوبی بزنید تا جهت فرو بردن در فوندوی شکلاتی آسان باشد .

توصیه سرآشپز جهت تهیه فوندوی شکلاتی :

ظروف مخصوص گرم نگه داشتن غذا که از یک شمع به عنوان گرم نگه داشتن فوندو بسیار مناسب هستند . اگر از این ظروف نداشتید , ظرف فوندو را داخل ظرف بزرگتری بگذارید و داخل آن را آب جوش بریزید به طوری که نصف تا نصف ظرف فوندو را آب جوش فرا بگیرد .

منبع:آوای سلامتی

نحوه درست کردن فوندوی شکلاتی به همراه عکس

  • ۹۵/۰۹/۱۸
  • تینا tina

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی