تفریحی

۲ مطلب در مرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

آموزش آش جو

آش جو

( آش رشته )

مواد لازم


? گوشت ماهیچه سردست: نیم کیلو
? جوی پوست گرفته: دو و یک دوم فنجان
? پیاز متوسط :4عدد
? تره- اسفناج- جعفری و گشنیز خرد شده :نیم کیلو
? کشک سائیده غلیظ :3 فنجان
? سیر داغ و نعناع داغ :به مقدار دلخواه
? نمک و فلفل :به مقدار دلخواه


طرز تهیه


جو را قبلاً شسته و خیس کنید. سپس با گوشت و پیاز درسته با شعله ملایم بپزید. پیاز را از صافی سیمی رد کرده و با سبزی خرد
کرده، به آش اضافه کنید. سپس کشک را به آش اضافه کرده وبگذارید کشک در آش کاملاً جوشیده و جا بیفتد. آش را در ظرف کشیده و روی آن را با کمی کشک سائیده، سیر داغ و نعناع داغ تزئین کنید
? نکات لازم برای تهیه انواع آش:
1) اولین نکته قابل ذکر، خوب جا افتادن آش می باشد و حبوبات آش هم باید کاملاً پخته باشد.
2) برای خوب پخته شدن و خوش رنگ بودن آش، حبوبات را یک روز قبل از پختن خیس کنید.
3) سبزیهای دیرپز را 15 دقیقه قبل از سبزیهای زودپز به آش اضافه کنید.
4) سعی کنید پس از اضافه کردن برنج، آش را مرتب هم بزنید تا آش ته نگیرد و شعله کاملاً ملایم باشد.
5) سبزی آش را بعد از پخته شدن برنج اضافه کنید.
? چند نکته لازم برای تهیه آب مرغ یا آب گوشت :
1) برای تهیه آب مرغ بهتر است از پیاز، ساقه کرفس ، کمی نمک و فلفل استفاده کنیم. از آب مرغ برای تهیه انواع سوپ ها و سس ها می توانیم استفاده کنیم.
2) برای اغلب سوپ ها و سسس ها و بعضی از غذاها نیاز به آب گوشت داریم و معمولاً گوشتی که تهیه می کنیم مقداری خرده ریز دارد و ما می توانیم با اضافه کردن قلم و به خصوص قلم ماهیچه گوساله و اضافه کردن پیاز، ساقه کرفس، برگ بو، یا برگ رزماری و چند حبه سیر و چند لیوان آب سرد آب گوشت مناسبی تهیه کنیم.

( آش رشته

  • تینا tina
  • ۰
  • ۰

بادمجان شکم پر - شکم پاره

( کیک کشک بادمجان )

مواد لازم برای 4 نفر

 

 

بادمجان درسته در اندازه متوسط ---------------------------- به تعداد نفرات + 1 الی 2 عدد اضافه

مخلوط گوشت چرخ کرده و سویا ---------------------------- 200 گرم

پیاز ----------------------------------------------------------- دو عدد متوسط

فلفل سبز قلمی --------------------------------------------- یک – دو عدد

گوجه فرنگی ------------------------------------------------- 4 عدد متوسط

نمک ، روغن -------------------------------------------------- به مقدار لازم

 

 

 

 

طرز تهیه :

 

بادمجانها را پوست بگیرید و نمک بزنید و یک ساعت بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود . بعد در مقداری روغن خوب سرخ کنید . و بگذارید تا سرد شود .

1 عدد پیاز را خلال خرد کنید و در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید . بعد از اینکه طلایی شد ، مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا سرخ شود . دو عدد گوجه را ریز رنده کنید و بعد از اینکه کمی آب گوشت و سویا کشیده شد به مخلوط اضافه کنید . وقتی آب گوجه هم کشیده شد فلفل سبز را خرد کنید و همراه با نمک به مخلوط اضافه کنید و 10 دقیقه با حرارت ملایم و درب بسته بگذارید تا خوب مواد بپزند . ( اگر لازم بود یک استکان آب در تابه بریزید )

 

بادمجانها را طوری از وسط برش بزنید که نصف نشوند . در حد یک شکاف . لازم نیست داخل بادمجانها را خالی کنید . و بعد از مواد آماده شده داخل بادمجانها بریزد .

در این مرحله یک عدد پیاز باقیمانده را در تابه سرخ کنید و وقتی کاملا طلایی شد ، دو عدد گوجه باقیمانده را نیز رنده کنید و داخل تابه بریزید و بگذارید تا کاملا بجوشد . کمی هم نمک و فلفل به آن بیفزایید تا مزه دار شود .

 بادمجانهای پر شده را داخل سس بگذارید و با درب بسته حدود 15-30 دقیقه صبر کنید تا بادمجانها خوب بپزند .

بعد همراه با نان در ظرف مناسب سرو کنید .

 

در مواد داخل بادمجان میتوانید به دلخواه موادی کم یا زیاد کنید . به طور مثال میتوانید از قارچ خرد شده یا فلفل دلمه ای و .. نیز در این مخلوط استفاده کنید .

من مقداری سبزی معطر هم به مواد بالا اضافه کردم .

کیک کشک بادمجان


  • تینا tina